Op 1 januari 1998 is AVA Bouwservice opgericht door Anton van Aggelen. In eerste instantie gestart als eenmansbedrijf, maar al snel uitgegroeid tot een onderneming met een aantal vakmensen, onder anderen metselaars en timmerlieden die staan voor vakmanschap, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Tevens kunt u bij ons terecht voor aanpassingen, renovatie en restauratie.

Ons bouwbedrijf beschikt over kennis van het hele bouwproces, van ontwikkeling tot en met de uitvoering. Het streven naar gedegen vakwerk is ons dagelijks werk.

AVA Bouwservice kenmerkt zich door zijn vakmanschap en zijn persoonlijke benadering naar de klanten. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden is het niet noodzakelijk verschillende bedrijven in dienst te nemen. Het is hierdoor eenvoudiger om aan uw wensen te voldoen, zonder afstemming
tussen allerlei verschillende partijen.

Ons bouwbedrijf is gevestigd aan de Nieuwe Maanderbuurtweg 26 te Ede. Door de centrale ligging en dicht bij de A12 is ons bedrijf eenvoudig te bereiken. AVA Bouwservice is vooral werkzaam in Ede en omgeving.